有冇諗過朋友收到"咖啡做禮物"會係咁開心?

eCup 電子禮物卡 ( Coffee E-Gift )

電子禮物卡可以購買超過 125 間 eCup 合作的本地精品咖啡店。

很多人未必喜歡指定的咖啡店或者大型連鎖咖啡店,eCup 咖啡電子禮物卡就最為適合了。因為可以有好多好多咖啡店選擇,總有一間係附近。

無論係個人或者係企業,或者係 PR / Marketing 公司,歡迎 >> 聯絡 << 我地查詢電子禮物卡。

電子禮物卡會有 2 種模式: QR Code 二維碼  或者  URL link 連結, 極為方便透過 email 或 WhatsApp 送出,朋友或者客戶接收會有詳細介紹使用方法,帶給他們一個 100% Online 同 Digital 體驗

電子禮物卡的價值可以隨意設定,配合唔同需要。 最驚喜的地方,就是我地會送上一個 Landing page,接收時可以見到您想帶出的 Message / Greetings。

如何使用eCup電子禮物卡? >> 聯絡 <<

eCup (實體版) 禮物卡

可以簡單充值於 eCup App 內,
用於購買超過 125 間合作的本地咖啡店。

咁多選擇,一個 App 就搞掂了!

一早起身,真係好想有一杯精品咖啡 light up my day!

外賣咖啡禮物卡 套裝 1
外賣咖啡禮物卡 套裝 1
外賣咖啡禮物卡 套裝 1
外賣咖啡禮物卡 套裝 1
外賣咖啡禮物卡 套裝 1

外賣咖啡禮物卡 套裝 1

$270.00

企業用戶,有不同價值的咖啡禮物卡可供選擇。 歡迎跟我們聯絡!